Friday, 23 December 2016

baby buat gempar!

sekarang ni tiap-tiap malam baby bergerak-gerak dalam perut nih...hehehe...pukul 3, 4 pagi mesti tersedar sebab ada orang joget-joget dalam perut...kikiki....

tapi malam tadi...eh...start petang semalam kot...dah tak rasa ada budak joget-joget...pffftttt...risau siot!tengah malam pon masih takde pergerakan...nangis-nangis bagitau encik suami...huhuhu...encik suami cakap dia tido kot...masalahnye sebelum ni tiap-tiap malam waktu tu memang dia bergerak...takkan tukar jadual pulak...huhuhu...encik suami ajak pegi klinik sebab tengok muka aku dah benyek macam cekodok basi...hahahah...tapi aku hold dulu la...kot-kot betul baby tukar jadual, buat malu je kena sound ngan doktor nanti...huhuhu...

pagi tadi pukul 3,4 pagi masih takde gangguan...

bangun tido pon masih takde apa-apa...aduhai....bergelodak jiwa dibuatnye...dah kenapa tak gerak-gerak ni?marah aku minum kopi ke semalam?hmmm....encik suami tanya nak pegi klinik ke tak...aku cakap biar la dulu...nak pegi keje...kalau arini masih tak gerak jugak nanti petang baru pegi klinik...

akhirnya....dah pukul 10 lebih baru dia bergerak....huhuhuhu...bahagianya la rasa...terbang segala rasa risau...susah hati...berserabut bagai...Alhamdulillah...hai la anak...belum keluar dah pandai buat gempar...dah keluar nanti tak tau apa lagi dia nak buat...

No comments:

Post a Comment