Tuesday, 5 April 2016

silent mode?!!

aku sedang menunggu perkhabaran gembira dari seorang teman...kemarin dia nak call aku pulak tengah bz layan batman vs superman ngan anak-anak...pastu bateri out pulok....hadui....jadi tak dapat la nak bergosip aritu...

semalam konon-konon dapat la sambung citer yang tertangguh kemarin tu tu...semangat giler kot... (gossip girl sangat)

tunggu punya tunggu punya tunggu...tepon tak berbunyi-bunyi pon...aku pon harap tepon bunyi je...takde pulak nak tengok keadaan phone tu...sampai tertidur menunggu... (gigih sangat)

tersedar pukul 12.30 baru menggelabah cari phone...what???4 missed call!!!!apehal aku boleh tak perasan ni...memang jarang-jarang sekali la aku tak alert dengan bunyi-bunyian ni....telinga aku sensitif kot...kenapa semalam boleh tak sensitif pulak...haish!

dan tiba-tiba terpandangkan icon silent mode kat belah atas tu...aiyark!!!what the...bile masa pulak aku silent phone aku ni...?sadis giler rase...terus membebel-bebel aku di tengah malam buta sampai tersedar orang sebelah...hahaha..siap dia boleh cakap "ala...x prasan la tu tersilent...x sengaje..." hmmm...macam ada yang menggodek tepon aku je semalam...huhuhu...

No comments:

Post a Comment