Friday, 22 April 2016

sarapan nasi kerabu

few!!!dah berbulan tak dapat nasi kerabu yang sedap ni...nasib baik encik suami rajin nak melayan pergi beli hari ni...kebetulan pulak hari ni aku duty court, tak masuk opis...so boleh la lek-lek je...

dulu masa zaman bujang, aku pergi kerja naik lrt je...so memang senang la nak beli nasi kerabu ni...turun tren je dah nampak gerai akak nasi kerabu ni...sejak encik suami yang hantar pergi kerja, memang payah sikit la...maklum le...naik kereta kan...masuk kl pulak tu...kalau lambat sikit je memang sangkut jem la jawabnya...huhuhu...

untuk nasi kerabu yang sedap ni...(serius sedap mengikut tekak aku...) dengan lauk telur masin separuh dan daging bakar yang boleh tahan banyaknye...dengan harga rm5 sahaja...aku rasa memang berbaloi-baloi la...kalau ada yang nak try, gerai akak ni kat stesen lrt masjid jamek....tepi pintu masuk masjid jamek tu je...

selamat menjamu mata


No comments:

Post a Comment