Saturday, 2 April 2016

rintangan hari ni

nak keluar rumah pergi ronda-ronda...yeay!!!

tapi...

bila kau dah masuk kereta, pintu rumah semua dah kunci, pintu pagar dah ternganga...

tiba-tiba...

masa tu la kereta tak boleh start, bateri kong...nasib ada bateri spare...huhuhu

masa tu la brake keta kau tak berfungsi (kes repair keta separuh jalan la ni...) baru nak cek balik...hmmmm...hampa hatiku...

sudahnye tukar keta lain...eh....masa tu la handle pintu tu nak patah pon....aduiiii....dah kenape???memang tak nak bagi keluar ke ape tu?

sorang muka dah serabut...aku pon double serabut tengok muka dia yang serabut tu...haishhh!

akhirnya keluar jugak la selepas menempuh pelbagai rintangan...dah keluar tu segala muka serabut dah hilang dah...hehehe...

notakaki: sejenis perangai kalau tak keluar rumah nanti datang sakit kepala...huhuhu...terpaksa la bagi keluar jugak...hahaha...

No comments:

Post a Comment