Monday, 7 March 2016

bila email tak boleh buka....

hari ni jaga bilik DPP kat court...pagi-pagi sampai terus bukak email...sekali...tadaaaaa!ini yang keluar...huhuhu...


pukul 9.30 pagi DPP masuk bilik nak bukak email nak print keje dia...sekali email tak boleh bukak...hadoiiii...gempar sekejap...huru hara kau...simpan lagi kerja dalam email...kan dah...ayokkk....tak tau....jap lagi nak masuk court ada kes...

memang cara paling selamat nak simpan kerja masukkan je dalam email...encik suami aku pon ajar macam tu...sebab kalau simpan dalam thumb drive, kemungkinan kena virus tu tinggi...hilang ke...tercicir ke...tertinggal ke...kan?jadi kalau hal penting email je kat diri sendiri...

tapi...bila email problem...tak boleh bukak...kat mane kau duduk pon memang tak boleh bukak la jawabnye...aku call technician IT opis tanye pasal email...memang katanye hq ada buat maintenance pasal email tu dari hari sabtu lagi...jadi..memang tak boleh bukak...hmmm...nak cakap ape lagi?redha je la...kan...?

emmm...mungkin patut hantar pada 2,3 email yang berasingan...

No comments:

Post a Comment