Friday, 23 October 2015

barang dah sampai...

jom sambung pasal citer tesco delivery sebelum ni...masa buat order semalam, aku pilih slot penghantaran antara pukul 6 petang ke 8 malam...tak berani nak ambik awal-awal...takut ada ke tempat lain pulak lepas keje tu...tak memasal je nanti...

otw balik keje tadi, dalam pukul 4.40 gitu dapat call dari abang lori tesco tanye aku ada kat umah kol bape..ohooohoiii....awalnye bang....belum sampai masa lagi kot...tapi takpe la...dia ada antar barang kat kawasan dekat tu jugak kot time tu...aku cakap dalam 5.30 ada dah kat umah...opis ke rumah tak jauh pon...setengah jam dah sampai...

5.40 abang tesco datang...yeay!hahaha...xcited membeli online ni memang lain macam sikit perasaan dia...sape yang biasa beli online tu tau la...hahahaha...

yeay!lori dah sampai

barang dibeli sampai dalam keadaan baik...tiada cas penghantaran dikenakan...walaupon dalam web ada bagitau, pembelian bawah rm100 kena cas penghantaran rm3...mungkin masih dalam tempoh promosi kot...

sikit je beli pon...

beli lagi lepas ni...?emmmm...tengok keadaan la nanti macam mana...hehehehe...ini saja cuba-cuba aje...mungkin lepas ni boleh try order barang online tapi ambil sendiri kat tesco...sampai-sampai tinggal ambil je...tak payah pening-pening nak pusing-pusing lagi...

No comments:

Post a Comment