Wednesday, 9 September 2015

jangan mengadu

semalam petang pegi training badminton untuk game 12 hb ni...rupe²nye yang 19 hb tu dicepatkan ke 12 hb...cet...kalau lambatkan takpe la jugak..ini cepatkan...letih la....2 minggu je kot nak training...bukan main hari² pon...

semalam main dengan penuh perasaan...hahaha...dari kol 6 sampai kol 10 berlenjan kat tengah court...fuhhh....mati la nakkkkk....


balik rumah badan dah mula sakit²...kaki sakit...pinggang sakit...tangan sakit...tapi....hanya mampu pendam sendiri je la...takut nak mengadu kat encik suami...nanti kena marah...hahahaha...kena marah ok lagi...takut dia tak bagi main...lagi haru dibuatnye...

pagi ni bangun kaki ngan tangan dah ok sikit...tapi pinggang sakit lagi...tak larat nak bongkok pon...adeiii...kalau ada tukang urut sedap jugeeee....apakan daya tak boleh bersuara...hahahaha...padan muka aku...

sampai opis, pegi kedai cekik darah kat bawah cari koyok....kikiki...2 keping aku tepek kat pinggang...PANAS kau!!!!!huhuhu...tahan je la...


1 comment: