Friday, 27 March 2015

19 Mac 2015

lama sangat dah tak update blog ni haaaa...maklum le...sibuk bebenor weh!heheheehe...minggu selepas kursus tu sibuk dengan persiapan kawen pulak,,,

walaupon majlis kecik je aku buat, renyah jugak kejenye...itu kecik...kalau besar...?hmmmm....terbongkang la jawabnye...nak fikir khemah...barang hantaran...makan²,,,goodies bag...phewwwww...sakit siot!

bagi yang mak ayah tolong uruskan...untung la...tak payah nak pening²...aku ni urus sendiri tanpa campur tangan mak ayah...huhuhu...buat yang termampu je la...kan...yang penting perkara wajib tu dilaksanakan...nasib baik adik beradik semua ada membantu...

tanggal 19 Mac 2015 sah la aku menjadi isteri orang...ramai yang bising sebab 19 Mac tu hari keje...nape buat hari keje...?sebab...19 Mac tu birthday aku...hehehehe...senang nanti nak mintak hadiah kat suami...pakej 2 in 1...kihkihkih....motif sangat!




pape pon, segalanya telah selesai dan berjalan dengan lancar...alhamdulillah...telah dipermudahkan segala urusan..terima kasih pada semua yang menjayakan...


adik beradik dan ipar duai


No comments:

Post a Comment