Tuesday, 20 January 2015

bila anak² masuk sekolah...

dah masuk minggu kedua sesi persekolahan...macam² ragam...tahun ni ada dua ketul anak buah masuk tadika...

Rayyan Ariq, 5 tahun...masih belum sempat nak bergosip² ngan abang long kawasan tu...mak ngah bz...nak buat cane...minggu lepas balik kampung pulok...acaner nak jumpe gosip²...?tunggu minggu ni ye...siap angah nak interview abes² sampai ko muak nak menjawab...hahahaha...tapi, tengok pada gaya msg² ngan mummynye....nampak macam ok je...

Mia Nur Natasha, 4 tahun...haaaaa...yang ni dah sempat gosip² masa balik kampung haritu...sebelum sekolah start, kemain lagi posing ngan kasut skolah...beg skolah bagai...dah masuk sekolah...hahahhahaha...tak suke pegi skolah rupenye mek ni...angah tanye pasal skolah kemain lagi muncungnye....bisu terus tak nak cakap..huh! teruk betul penangan skolah pada dia...mak tok call dari muar tanye pasal skolah ditutupnye tepon tu...terus jerit kat mummynye... "mak ni tak sayang mia la!!" ooo...pada pandangan dia, mummy ngan papa hantar pegi skolah tu orang tak sayang dia...huhuhu...kesian...

anak² memang ada je akalnye pikir benda merepek²...comel² je...

No comments:

Post a Comment