Wednesday, 17 December 2014

GST punye pasal

aku slalu tengok citer kat tonton.com.my tu...senang...tak payah menunggu iklan yang bertahun tu..cuma ada la iklan yang dalam 30 saat tu je...ok la 30 saat dari berminit² kan...?

sekarang ni tengah rancak pasal iklan GST...ada awek cina naik teksi tanye pasal tambang teksi ada kena GST ke tak...driver teksi tu cakap pengangkutan awam tak kena GST...tapi aku ada kemusykilan sket...dalam banyak² list public transport yang dia bagi tu...kapal terbang tak masuk pon...kapal terbang tu bukan pengangkutan aawam ke...?kena GST eh...?

aku ke yang tak faham...?dah lama aku fikir...kapal terbang tu bukan pengangkutan awam ke...?hahaha...bengong kejap...GST punye pasal...

No comments:

Post a Comment