Wednesday, 26 November 2014

big hero 6

malam ahad lepas pegi menonton wayang di Leisure Mall...penuh panggung...bajet hari ahad tak ramai orang sekali seat penuh ko...haish...dan² tu la baru teringat cuti sekolah dah start...budak sekolah tak payah tido awal...tak payah bangun pagi pegi sekolah hari isnin...huhuhu...nasib la ada terselit couple seat yang kosong kat belakang...boleh la...sebab dah sampai kan... :(

kali ni tengok citer Big Hero 6...citer kartun...untuk budak² sesuai sangat le...tu pasal le panggung penuh...hmmmm...layankan aje le...best la citer dia...jalan citer menarik..ada lawak...ada serius...ada sedih...bagi aku, puas hati la ngan citer tu...citer tak berat...sedang² molek je untuk chill²...

pada yang ada anak² kecik tu...boleh la bawak pegi tengok citer ni...

ini...nama dia BAYMAX..comel giler benda alah belon ni...dia yg banyak wat lawak dalam citer ni...





No comments:

Post a Comment