Thursday, 27 November 2014

Abangku, CEO Sengal

ada abang pos laju datang cari aku bawak bungkusan...

aku: ape benda ni?
abg pos laju: ada beli barang kan...?
aku: ......

sebenarnye aku pon tak ingat bila aku ada beli barang..tapi sebab kat sampul tu ada nama aku (tengok nama aku je...nama pengirim tak tengok pon), sign aje le dengan penuh tanda tanya...hikhikhik...

lepas abang pos laju tu blah aku tengok bungkusan tu betul²...tengok nama pengirim...owhhhhh.....ok....tiba² masalah hilang ingatan aku pulih kembali..hehehehe...baru teringat ada beli novel ngan member aku...

sampai kat meja. laju² aku bukak bungkusan...eksaited katenye...ada sebijik novel bertajuk "Abangku, CEO Sengal" tulisan Mastura Abdullah...siap ada hadiah lg...haishhh...susah² je bg hadiah bagai..

Mastura Abdullah ni kawan masa aku form 4 dulu...sekejap je pon...memang cita² dia nak jadi penulis...alhamdulillah...tercapai jugak cita² dia tu...ini novel ke-3 yang dia hasilkan...dalam sibuk² keje sebagai pendidik, sempat jugak dia curi masa menulis...

Abangku, CEO Sengal ni ringan je citer dia...tajuk pon dah sengal kan...jalan citer pon sengal² jugak la...hahahaha...nak review...aku pon tak abes baca lagi...


2 comments:

  1. Kalau Tak keberatan,Nak Beli boleh?? Sebab dah lama baca dalam ilham.karangkraf tapi ada sekerat jer jalan cerita..mmg Nak Beli tapi Tak jumpa-jumpa..sorry,saja Tanya,xboleh xpe

    ReplyDelete
    Replies
    1. buku ni saya beli direct dari penulis...nanti saya tanyakan kalau dia ada simpan stok lagi ye...

      Delete