Thursday, 9 October 2014

tips kurus paling berjaya

tips ni berhasil untuk aku dengan sangat cemerlang...kalau sape² yang sejenis ngan aku boleh le try...

bergaduhlah dengan encik boipren...pasti hilang selera makan...lagi lama bergaduh...lagi cepat le kurus...wiwiwiwiwiwi....pegi la buat pasal...buat ape yang paling dia tak suka kita buat...confirm gaduh punye lah!

ini bukan masalah dalam hati ada taman tau...nak gaduh tu pegi lantak la...apedehal...yang jadi putus nafsu makan tu sebab ayat menyentap encik boipren tu....giler ah...sekali bagi memang tahap ICU punye ayat...hukhukhuk....(serius rase nak terjun bangunan...SILA JANGAN BUAT OKEH!)

paling lama boleh tahan pon...seminggu je...lepas tu...pegi la serah diri...hahahaha...lapor kau! memang berjaya kempis la perut aku ni haaa...dan² terus boleh pakai baju lama...muahahaha....

sumber: google

:~ dah lama tak gaduh...teringin jugak nak cari pasal nih...

4 comments:

  1. gado ngan boipren, cari boipren lain.x seksa diri x makan smpai kurus.penat mak ayah bela.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. situasi ni berlaku bila berat badan naik je...memang saje nak turunkan berat..hehehehe...

      Delete
  2. Haa.. agree dengan cadangan ni.. bila gaduh dengan encik suami, rasa macam nak makan pun malas.. down habis! Lagi-lagi bila terpaksa mengalah walaupun dia yang salah.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn...malas makan takpe...jangan malas masak...kesian pulak encik suami nanti tak makan bersama²...hehehe...

      Delete